BIOGRAFIE

 

Ik studeerde in 1991 in Groningen af aan de avond Academie voor beeldende Kunst richting grafische vormgeving. Als afstudeeropdracht ontwierp ik een nieuwe lay-out voor de kabelkrant. 

Toen ik nog studeerde ben ik als grafisch vormgever en medewerker techniek bij NieuwsTV aan de slag gegaan, verzorgde de lay-out van de kabelkrant en deed de productie van tv-commercials en stills.
Er waren steeds nieuwe ontwikkelingen zoals het produceren van video, editten, webdesign, banners en dtp-werk voor de papieren krant. 
In 2008 kwam ik in een werkgroep voor het restylen van de Meppeler Courant. Het begon met het ontwerpen van de rubriekslogo's  wat  uiteindelijk uitmondde in de complete restyling van de Meppeler Courant in 2010.

In 2010 en 2011 heb ik me als vrijwilliger bezig gehouden met verschillende lokale theaterproducties waarvan ik of de pr (posters) en/of website onderhield.

Vanaf 2011 ben ik voor mezelf begonnen als grafisch ontwerper. Momenteel maak ik banners voor diverse sport- en evenementensites en werk ik met verschillende schrijvers om hun boeken vorm te geven.
 

 

32796 bezoekers (51204 hits) sinds 13-3-2017
Powered by webXpress